Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hvad er nu det, skal det til at være en lukket fest? Nej, bare rolig, det skal det bestemt ikke og visuelt vil byfest-pladsen stadig fremstå åben og hyggelig. Men hvorfor introducerer vi så en indgang? Styregruppen bag Gylling Byfest, vores samarbejdspartnere og lovgivning ønsker alle, at blive klogere på, hvor mange gæster, der besøger Gylling Byfest.

Det har en række fordele:

Gylling Byfest får ét sted, hvor vi på en god måde kan sige velkommen til vores gæster og hvorfra vores gæster kan få hjælp til stort og småt – det bliver et nyt omdrejningspunkt for mange af vores aktiviteter og praktiske gøremål under Gylling Byfest.

Vi får en større indsigt i, om der er flest voksne eller børn blandt vores gæster, og ud fra dette, kan vi blive bedre til at tilpasse vores aktiviteter i fremtiden.

Vi får en bedre indsigt i antallet af gæster, der skal hjælpe os ved indkøb af f.eks. mad, drikkevarer og service – i tråd med, at vi ønsker, at gøre byfesten mere bæredygtig.

Ved at børn og voksne, får hvert deres farvede armbånd, så vil det også hjælpe vores frivillige i baren, til hurtigt, at kunne se, om personer er over eller under 18 år, når der er tale om udskænkning af alkohol.

Lovgivningsmæssigt, så har vi en række bevillinger og ansøgninger, hvor antallet af gæster ofte skal tilføjes, og dette vil vi også gerne blive skarpere på.

Derfor vil du til Gylling Byfest 2023 blive taget godt imod i vores nye indgang, hvor du vil få et gratis armbånd, i forskellige farver, alt efter om du besøger os, torsdag, fredag eller lørdag. Vi håber, at du, som gæst, har forståelse for dette, og vil respektere vores indgang og de frivillige, der passer denne funktion.

Gylling Byfest hovedindgang
Gylling Byfest hovedindgang