Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gylling Skole & Børnehus

Gylling Skole & Børnehus

Gylling Skole & Børnehus er et unikt lille sted i landsbyen Gylling. Børnene følges ad fra dagpleje/vuggestue til og med 6. klasse i kendte miljøer og med kendte voksne.

Hvad kendetegner Gylling Skole & Børnehus?
Nærvær og omsorg for de mindste i dagplejen og vuggestuen, kreativitet og hygge i børnehaven samt små klasser, høj faglighed og sammenhold i skolen.

Gylling Skole & Børnehus er en del af Odder Kommunes Landsbyordning, og har én ledelse. Der er 3 dagplejere i Gylling og 2 dagplejere i Ørting. Vuggestuen og børnehaven ligger ved siden af skolen og har udover fine lokaler (byens gamle Rådhus!) også en stor, gammel, hyggelig have med masser af plads til leg og læring. Skolen blev opført i 1893 og renoveret i 2017. Bl.a. med nye omklædningsrum, nyt hjemkundskabslokale og nyt lokale til natur/teknik. Skolen har store udearealer, med bl.a. boldbaner at råde over.

I 2020 kom der desuden en ny cykelsti mellem Gylling og Ørting.

Gylling Skole & Børnehus er meget mere end blot, hvad navnet angiver!
Det er et samlingspunkt for hele landsbyen, og derfor er der mange aktiviteter på skolens område. Gylling Sport og Idræt har foreningslokaler på skolen og er flittig bruger af skolens faciliteter. Lokalarkivet, pensionistforeningen og fritidsskolen, med bl.a. ugentlige madlavningshold er nogle af de foreninger, der har aktiviteter på skolen.

Vi er glade for vores sted, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig på at høre mere til Gylling Skole & Børnehus.

Adresse

Gylling Skolegade 13, Gylling
8300 Odder

Åbn i Google Maps