Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kliniquen v/Hanne Rasmussen

Kliniquen

Min succes som behandler findes takket være dig, som sætter din lid til mine evner, og som viser mig den tillid der skal til, for at vi sammen når I mål med dine ønsker.

Hos mig kan du være sikker på, at blive mødt med stor viden og interesse, hvad end det drejer som om et hudproblem, eller udfordringer med sportsskader eller livsstils ændringer. Jeg vil møde dig med stor empati, og vil glæde mig til et fællesskab omkring dine udfordringer.

Hos mig får du altid et ærligt svar. Jeg vil til enhver tid være klar til at sende dig videre, hvis jeg vurderer dine udfordringer eller din skade behandles bedst hos en kollega med andre specialer, en læge eller en anden ekspert. 

Jeg har drevet Kliniquen i mere end 20 år. Jeg har set og behandlet mange typer af arbejds- eller sportsrelaterede belastningsskader og har en stor viden indenfor fysiologisk behandling. Jeg er selv løber og triatlet, med både halve og hele Ironmen på CV’et. Jeg kender derfor til de belastninger din krop, som sportsudøver, udsættes for.

Adresse

Gyllingvej 29
8300 Odder

Åbn i Google Maps