Skip to content Skip to main navigation Skip to footer
Gylling Byfest 2023 - lokalt for alle

I en verden, der er præget af usikkerhed, krig og inflation, kan man spørge sig selv om der er noget, at feste for? Det simple svar er JA!. Det er, i mødet og samtalen med andre, at der skabes samhørighed og nærhed. Det vil Gylling Byfest gerne facilitere ved, at lave en byfest som nemlig er, lokalt for alle. Der vil være tilbud for alle aldersgrupper fordelt over tre dage med fokus på liv, glæde, fjolleri og fest.

Vi bliver som mange andre foreninger presset af stigende myndighedskrav og udfordringer med kontant-håndtering. Derfor vil vi i år lave en hovedindgang, som vil være det eneste sted man kan bruge kontanter. Her vil man kunne købe klippekort og drikkebilletter både til voksne og børn – man vil udelukkende kunne betale med Mobilepay på resten af pladsen.

Jamen koster det så noget, at komme til byfest i Gylling? Nej, det er stadig ganske gratis, at komme på byfestpladsen, du vil dog hver dag, du deltager, få et armbånd på, når du ankommer til pladsen. Det gør vi for, at bl.a. kende deltager-antal, som skal bruges til myndigheder og sponsorarbejde, samt for at de frivillige i baren, nemt kan se om du er gammel nok til, at handle i baren.

Sidste år startede vi på en mere grøn profil som I tog godt imod. Derfor vil der igen være pantkopper, genbrugs-tallerkner og bestik, samt fokus på affalds-sortering. Der vil ligeledes til hovedmåltiderne være mulighed for at bestille vegetariske alternativer for dem som måtte ønske dette.

Byfesten er af skabt af frivillige, der ønsker, at der er liv i vores by. De fortjener de største smil og skulderklap, i løbet af byfesten, da de gør en kæmpe forskel for lokalsamfundet. Der er plads til flere, så meld jer gerne både til vagter og evt. til næste års byfest.

Det har, igen i år, været overvældende, at følge, hvor mange erhvervsdrivende, der bakker op omkring byfesten og dermed byens foreninger. Jeres sponsorater gør det muligt, at vi overhovedet kan afvikle et event i denne størrelse i Gylling. Tjek meget gerne vores sponsorer ud og husk, at støtte dem, fordi de støtter os og byens foreninger.

Vi håber, at Gylling Byfest kan være med til, at skabe muligheder for, at alle byens foreninger kan få gennemført nogle af de projekter de drømme om at få realiseret. Se støtterækkefølgende på vores hjemmeside.

Nu er det op til jer – husk, at mød op, støt op og drik op!

Vi ses til Gylling Byfest 2023

Med venlig hilsen
Lars Dalsgaard Larsen
Formand Gylling Kulturforening