Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gylling Sport og Idræt klar med programmet for 2019/2020

Gylling Sport og Idræt klar med programmet for 2019/2020

Nyt, bredt og spændende program for Gylling Sport og Idræt er på gaden

I programmet kan du bl.a. læse om Gylling Sport og Idræts nye strategi, samt se og læse om de forskellige tilbud som de udbyder. Programmet er blevet uddelt i Gylling og omegn, samt i Ørting, men hvis du ikke har modtaget et fysisk eksemplar, så kan du se det elektronisk lige her:

Program for Gylling Sport og Idræt

Lars Dalsgaard Larsen, Formand i Gylling Sport og Idræt:

“Jeg håber, at der vil komme flere fra alle alderstrin, som vil begynde, at dyrke Sport og Idræt i Gylling. Jeg er rigtig stolt af de tilbud vi i år har kunnet sammensætte for, at tiltrække flere til fællesskabet omkring Gylling Sport og Idræt. Personligt glæder jeg mig meget til, at se om der bliver en stor tilslutning til Familiesport, der er en af de nye satsninger på tværs af foreningen og de enkle afdelinger. Nichesport og anderledes tilbud er populært og vi glæder os til at prøve konceptet af. Derudover så læs programmet godt igennem, da der virkelige er tilbud for alle og noget for en hver smag. Glæder mig til at se nye som gamle ansigter.”