Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Underskud på sol, blev til et fornuftigt overskud på bundlinjen

Underskud på sol, blev til et fornuftigt overskud på bundlinjen

Lørdag d. 17. august 2019 afholdte Gylling Kulturforening generalforsamling, hvor der også skulle uddeles midler til de støtteprojekter, der året forinden, var kommet med på listen over de projekter, der skulle modtage penge fra det overskud, som genereres fra Gylling Byfest 2019.

Dagli’Brugsen Gylling lå hus til

Inden den formelle generalforsamling, samt uddeling af midler, så havde Dagli’Brugsen Gylling, venligst, og helt gratis, udlånt deres nye minigolf-bane, sådan at de fremmødte kunne nyde et sjovt og hyggeligt spil minigolf.

”Det er rigtig fedt, at vi kan benytte os af Brugsens område, både til selve generalforsamlingen, samt prøve den nye minigolf-bane”, fortæller Lars Dalsgaard Larsen, formand for Gylling Kulturforening. ”Vi vil gerne rundt i Gylling og omegn, og vi håber på, at andre erhvervsdrivende, samt foreninger vil åbne dørene for os, når vi skal holde generalforsamling i fremtiden.”

Dårligt vejr under byfesten

Regn og torden satte desværre sit præg på årets byfest, hvor dårligt vejr, både fredag og lørdag, udfordrede flere af byfestens aktiviteter.

”Det er mange år siden, at vi har haft to dage med dårligt vejr, under Gylling Byfest, og det kan vi godt se på årets resultat – man sælger lige en is eller fadøl mere, når solen er fremme”, siger Lars og fortsætter:

”Vi var bange for, at det i en højere grad ville påvirke årets resultat, men folk bakkede alligevel flot op – både gæster og frivillige, der alle var med til at gøre en stor forskel og derfor er vi faktisk ret stolte over årets resultat, der blev genereret, under nogle vanskelige forhold.”

”Hertil skal der også lyde en stor tak til alle vores sponsorer, der år efter år, bakker op om byfesten – det er meget værdsat!” afslutter Lars med.

Tre projekter fik penge fra Gylling Kulturforening

Overskuddet blev præsenteret til den formelle del af generalforsamlingen, og da indtægter og udgifter, var trukket fra hinanden, så lød overskuddet på: 38.583 kr. Det betød, at der blev penge til følgende tre projekter:

– Branddør til Gylling forsamlingshus

– Bærbar computer til Lokalhistorisk arkiv for Gylling og omegn

– Tilskud til køb af 12 hullers minigolf-bane ved Dagli’Brugsen Gylling

Generalforsamlingen sluttede af med fotografering, hvorefter der skulle holdes evaluering- og frivilligefest, for de mest aktive frivillige under Gylling Byfest 2019.

Husk, at der igen er projektfremvisning og valg af kommende års støtteprojekter, onsdag d. 9. oktober 2019, kl. 19:00-21:00, på Gylling skole.