Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hads Herred Rockfestival 2019

Hads Herred Rockfestival 2019

Kære Gylling-borger.

Som du måske har læst i Horsens Folkeblad, Odder Avis eller et andet sted på nettet, så barsler vi, der normalt står for at arrangere Metal I Forsamlingshuset, med planer om at afholde en én-dags festival på Store Bededag den 17. maj 2019. Den skal foregå på Sportspladsen i Gylling på banen længst væk fra skolen. Her vil der være live-musik mellem ca. kl. 14.00-23.30. Der bliver primært tale om rockmusik samt enkelte lidt ”hårdere” bands – alt efter, hvad det lykkes os at booke, naturligvis.

Med dette lille skriv vil vi gerne orientere dig om disse planer. Dels så byen ved, at det kommer til at foregå – og forhåbentlig vil bakke op om det. Og dels også for at give info om, hvor man kan gå hen med eventuelle bekymringer eller spørgsmål til arrangementet.

Scenen vil stå ved siden af den gamle beachvolleybane med front mod skolen. Lyden vil blive opstillet på en måde, hvor den tager mest mulig hensyn til de omkringliggende naboer.

Selvom musikken primært henvender sig til de, der har smag for rockmusik, vil vi gerne være en festival for folk i alle aldre og fra både nær og fjern. Visionen er, at der vil være noget for hele familien på dagen: hoppeborg, forskellige boder med mad og merchandise, en masse fed musik, kolde øl osv. Altså en udflugtsmulighed for alle aldersgrupper. Det agter vi også at afspejle i billetpriserne, der vil variere efter alder. Billetterne sættes til salg snarest muligt på http://www.odderbilletten.dk.

Vil du byde ind med støtte i form af sponsorat, arbejdskraft eller noget helt tredje – eller har du kommentarer eller spørgsmål – så kontakt os endelig på Facebook/Messenger (http://www.metaliforsamlingshuset.dk) eller tag direkte fat i Morten. Du kan også følge med via festivalens Facebook-begivenhed – søg på ”Hads Herred Rockfestival 2019”.

Vi glæder os allerede til en rigtig fed dag og håber på jeres opbakning! 🙂

Morten Skak Ottosen, arrangør (mobil: 2992 8578)

Thorbjørn Forsberg, booker og med-arrangør (e-mail: thorforsberg@gmail.com)