Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Projekter for 123.000 kr.

Projekter for 123.000 kr.

Gylling Kulturforening afholdte i går projektfremvisning og valg af kommende års støtteprojekter.

15 personer fra Gylling og omegn var mødt frem til projektfremvisning samt valg af kommende års støtteprojekter. Her blev der fremlagt 11 spændende projekter fra 8 forskellige foreninger/virksomheder og samlet set blev der fremlagt projekter for 123.000 kr.

“Det er rigtig mange penge og i gennemsnit, så har vi lavet et overskud mellem 40.000-50.000 kr. de sidste par år til byfesten, så vi finder nok ikke penge til alle projekter, så derfor har vi i samarbejde med foreningsformænd og virksomheder i Gylling og omegn, lavet en prioriteret liste, sådan at vi ved, hvad vi skal gå efter” siger Lars Dalsgaard Larsen, formand for Gylling Kulturforening.

Hvert år i oktober måned mødes Gylling Kulturforening med foreningsformænd og virksomheder i Gylling og omegn og her er der mulighed for at præsentere en idé som man gerne vil søge penge til. Efterfølgende stemmes der. Gylling Kulturforening sidder med 50% af stemmerne og de resterende stemmer fordeles ud til de fremmøde foreningsformænd samt virksomheder.