Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sparekassen Danmark Fonden Himmerland støtter Gylling Forsamlingshus med penge til ny hjemmeside

Gylling Forsamlingshus

I Gylling Forsamlingshus er der altid gang i flere projekter og ét af disse, er etableringen af en ny hjemmeside. Den nuværende hjemmeside, der har mange år på bagen, er baseret på gammel og uddateret kode og svær at opdatere og derfor er der et stort ønske fra bestyrelsen om et mere moderne, tidssvarende og et mere tilgængeligt og brugervenligt system, hvor de frivillige, selv, kan opdatere hjemmesiden. Hertil også et ønske om nemmere og mere tilgængelig funktion til betaling af medlemskab.

Til at løfte opgaven, så har Gylling Forsamlingshus allieret sig med det lokale marketingbureau Lemon Marketing fra Odder og med støtten fra Sparekassen Danmark Fonden Himmerland, så er det et vigtigt skridt og motivation til at søge yderligere støtte.

Bestyrelsen er sikker på, at med en ny hjemmeside, så betyder det flere udlejninger og en større glæde blandt de frivillige, at de nu vil få en flot og mere moderne hjemmeside, der er med til at gøre det nemmere for alle.

Mange tak til Sparekassen Danmark Fonden Himmerland for støtten på 15.000 kr.

0 Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *