Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hvordan får vi mest kultur for pengene

Lars Dalsgaard Larsen modtog Odder Avis' Initiativpris

Som arrangør af Gylling Byfest går vi i Gylling Kulturforening meget op i, hvordan vi får mest kultur for pengene.

Vi har ikke store rum­raketter eller underskudsgarantier til at sikre til­blivelsen af vores arrange­menter. Byens fest bliver til ved, at der er et hav af erhvervs­drivende, som år efter år vælger, at støtte op omkring kulturen og sikrer, at der igen i år er et flot og varieret udbud af tilbud i forbindelse med byfesten. De erhvervsdrivende fortjener vores støtte i daglig­dagen, da deres bidrag til kulturen gør en stor forskel.

Men den økonomiske støtte gør det ikke alene og vi ville aldrig komme i mål uden de mange frivillige hænder som hjælper til før, under og efter byfesten. Der skal lyde en kæmpe tak til jer alle for jeres indsats og jeres utrættelige engagement i udarbejdelsen af vores allesammens byfest. Husk, at der bag hver en lille aktivitet til byfesten står én eller flere frivillige, der gør det helt uden løn, med den eneste bag­tanke, at de vil byen det bedste. De for­tjener al den ros og klap på skulderen de kan få, når I møder dem under byfesten.

På tre år er Byfestens overskud og tilskud fra fonde og puljer blevet til 200.000 kr. Disse midler er blevet delt direkte videre til de øvrige kultur­aktører i Gylling og omegn. Derfor er det også med stor glæde, at vi kan se, at foreningerne deltager aktivt i byfesten og vi kan mærke, at foreningerne har fået mere mod på sam­arbejde på tværs af foreningerne. I gør det godt og vi giver gladeligt pengene videre, så de samme penge kan blive til både ét, to eller tre kulturelle indslag. Så når vi siger, at vi vil have mest kultur for pengene, så mener vi det.

Hvordan kan du så gøre en forskel. Ja, det er meget nemt. Mød op, støt op og drik op!

Vi ses til Gylling Byfest 2019.

Med venlig hilsen

Lars Dalsgaard Larsen

Formand i Gylling Kulturforening