Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nøhr-trio festede med forsamlingshusets gæster

Nøhr-trio festede med forsamlingshusets gæster

Mad, musik og fest var i højsædet i Gylling Forsamlingshus, da Rasmus Nøhr Duo blev til en trio og spillede stemningen i top lørdag aften. Trods et lidt svigtende billetsalg fik de fremmødte en intim, nærværende og dejlig koncertoplevelse.

Af Peter Dalsgaard Larsen, Gylling Kulturforening

For fire år siden gæstede Rasmus Nøhr forsamlingshuset i Gylling og lørdag den 26. oktober 2019 var musikeren – som er bedst kendt for 2006-hittet ”Sommer i Europa” – tilbage.

Det var Gylling Eventforening, Gylling Kulturforening samt private kræfter der havde arrangør-hattene på, og der var sørget for en velpyntet sal samt bestilling af lækker mad fra Møllegården på Alrø: Herfra havde man kreeret en stor og lækker tapas-tallerken, samt en Shepards Pie – og det smagte rigtig godt!

Rasmus Nøhr turnerer lige nu med sin musik som en duo, men denne aften var det en trio, som kunne indtage en scene pyntet i efterårsfarver. Rasmus og band var nærværende, humoristiske og leverede en dejlig musikalsk oplevelse, hvor der var plads til både klassiker og nyt materiale fra det seneste album, Monas Butik. Der var sang og musik, som publikum kunne danse til, synge med på og blive ramt af på den gode måde. Billetsalget til aftenen var ikke gået helt så godt som håbet, men de, der var mødt op, fik sig en fest, som sluttede omkring kl 1.

Fra arrangørerne skal lyde et tusind tak til alle gæster – vi håber, at I nød maden, musikken og det gode selskab. Vi glæder os til at se jer en anden god gang.

Næste koncertarrangement i Gylling Forsamlingshus bliver af en noget anden type, når Metal I Forsamlingshuset løber af stablen den 23. november. Se mere og find din billet på

http://www.odderbilletten.dk/arrangementer/2632/crocell—altar-of-oblivion—hellmaze—metal-i-forsamlingshuset-21/