Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

35 gamere til 14. udgave af Gylling Gaming Event

35 gamere til 14. udgave af Gylling Gaming Event

Hygge, konkurrencer og passion for gaming er ingredienserne til en hel weekend med computerspil i Gylling Forsamlingshus.

Af Peter Dalsgaard Larsen, medarrangør af GGE

Dennis Ordon, Lars Dalsgaard Larsen og Peter Dalsgaard Larsen har efterhånden prøvet det et par gange, da dette var 14. gang, de igennem Gylling Eventforening, arrangerede et LAN-event i Gylling Forsamlingshus.

Tilbage i 2013 fik Dennis en idé om, at mødes i den lille sal i Gylling Forsamlingshus med nogle venner og herfra har GGE, som det bare kaldes, egentligt bare vokset sig større. Lige siden er der, to gange om året, (marts/november) fyldt op med gamere, der kommer så langt væk fra som både Aalborg og København.

Mange lokale bakker heldigvis også op om Gylling Gaming Event, og mange har også været med tidligere.

”Vi har én gæst, der har været med 13 gange, og kun sygdom, satte en stopper for, at han kunne prale med ”fuldt hus”. Vi oplever, at mange er gengangere, men der kommer også nye til og det giver et godt mix – vi vil jo rigtig gerne vise forsamlingshuset frem og mulighederne for, at lave arrangementer til forskellige målgrupper ” fortæller Lars.

Det nuværende format for Gylling Gaming Event, er arrangeret igennem Gylling Eventforening, og dækker over ét event i marts måned (lille event) og ét event i november måned (store event). Forskellen er, at der til det store event, at der her bruges tid på, at lave konkurrencer, samt søge sponsorater til præmier. Fælles for de to udgaver er, at det altid er muligt at handle snacks og drikkevarer i boden og på den måde støtte eventet (og Dagli’Brugsen Gylling) og være med til, at det kan gentages, samt støtte lokalt. Fredag aften står den på sandwich og lørdag aften er der tradition for, at der her laves aftensmad af GGE-teamet.    

I denne omgang kunne man deltage og konkurrere i følgende spil:

– Hearthstone (Tavern Brawl)

– Retro: Outrun

– Counter-Strike (Blast Pro Edition)

– FlatOut 2

Mange tak til alle vores sponsorer, der har valgt at give flotte præmier til vores konkurrencer:

– Blizzard

– Shark gaming

– DoneByPete

– Larsen & Jakobsen

– Anonym sponsor (Tusind tak for den fine iPad Air, 3. generation, 64 GB)

Datoen for næste omgang af Gylling Gaming Event ligger endnu ikke fast, men mon ikke, at det igen bliver i marts måned 2020.

Gamer-hilsner fra GGE-teamet

Dennis, Lars og Peter.