Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Projekt Visuel Landsby når imponerende tal

Projekt Visuel Landsby når imponerende tal

Statistikken viser, at Projekt Visuel Landsby, det seneste år, er nået ud til rigtig mange!

Den 25. august 2018 gik Projekt Visuel Landsby i luften og allerede inden der var gået ét år, så var der genereret over 100 Facebook-begivenheder af virksomheder og foreninger i Gylling og omegn.

Det seneste år

Her de seneste 365 dage viser statistikken, at begivenhederne, det seneste år, nu er rundet ikke mindre end 100.000 personer, der har fået oplysninger om  begivenhederne vist på skærmen.

“Det er vildt imponerende og der skal lyde et stor tak til alle de virksomheder og foreninger i Gylling og omegn, der har taget Projekt Visuel Landsby til sig, for det er jo i høj grad deres fortjenste, at deres begivenheder kommer langt omkring og bliver set af mange” siger sekretær i Gylling Kulturforening, Peter Dalsgaard Larsen.

“Gylling Kulturforening faciliteret jo sådan bare en platform, hvor begivenhederne bliver samlet, strukturet og er med til at give et overblik over, hvad og hvornår der sker noget i Gylling og omegn, men det er jo virksomhederne og foreningerne og deres arbejde, der gør, at vi samlet og stolt kan vise omverdene alle de skønne aktiviteter, der sker i Gylling og omegn” siger sekretær i Gylling Kulturforening, Peter Dalsgaard Larsen.

Eventkalender giver overblik

Noget af det Projekt Visuel Landsby skulle være med til at løse, var overblikket over alle de begivenheder, som især de mange frivillige stod for. Ved at udnytte de funktioner, der allerede fandtes på Facebook plus lidt ekstra teknik, så har det fra dag ét, været muligt, at danne sig et overblik via Eventkalenderen og planlægge ud fra den.

Se Eventkalenderen her

Nogle af højdespringerne, der tæller godt i statistikken er:

  • Hads Herred Rockfestival
  • Brandbygegaard Live
  • Gylling Byfest
  • Metal i forsamlingshuset
  • Dagli’Brugsen/Gylling-Løbet
  • Rasmus Nøhr Duo i Gylling Forsamlingshus

Links til tidligere nyheder omkring Projekt Visuel Landsby:

Læs mere