Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Flyt til Gylling – en attraktiv landsby

Der sker SÅ mange gode ting i Gylling – Se her Lars fra Gylling Kulturforening og Sigurd fra Gylling Skole fortælle om, hvorfor det er fedt at bo og leve i Gylling.

Lars Dalsgaard Larsen, Gylling Kulturforening:

”Gylling er en attraktiv landsby fordi vi har et meget rigt foreningsliv. Lige som med andre mindre byer, så er der jo en håndfuld gode ildsjæle, der er med til at brænde for at udviklingen bliver ved med at ske i vores Landsby”.

Sigurd Terfe Borchmann, Gylling Skole:

”Du kan gå til badminton, musik, fodbold, eSport, gymnastik – og så er der sikkert også alle mulige andre ting også”.

Lars Dalsgaard Larsen, Gylling Kulturforening.:

”Vi har en metalfestival, som er sådan lidt en niche-del herude og vi har vores årlige byfest vi egentligt holder hen over tre dage, med alt fra teltbanko på en lidt speciel måde, til løb og alt muligt andet, som er med til og skabe liv og glæde herude”.

”Jeg kan godt lidet det der med, at man kender sin nabo, jeg kan godt lide, at jeg ved hvem der ligger nede rundt omkring hjørnet og har snakket med dem, og når vi mødes på gaden, så siger vi goddag og hej og lige får vendt, hvad der er op og ned i byen og det er den ting en landsby kan.

Videoen er produceret af Region Midtjylland, i forbindelse med kåringen af årets landsby i Region Midtjylland 2020.

Læs mere