Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sølvbryllup i forsamlingshuset – 25 gange med rock- og metalkoncerter i Gylling

Pectora til Metal i Forsamlingshuset

Udsolgt – og endnu et hak i bæltet for Metal i Forsamlingshuset. Men ikke hvilket som helst hak, der var nemlig dømt jubilæum, for det var den 25. gang med rock- og metalkoncert i Gylling Forsamlingshus.

For hvad der bare startede som noget, der bare lige skulle prøves af, så kan holdet bag Metal i Forsamlingshuset nu fejre sølvbryllup – 25 gange med rock- og metalkoncerter i Gylling Forsamlingshus. Humlebien, der ikke burde kunne flyve, ja, den har altså vist gang-på-gang, at dette koncept holder og hvis det ikke havde været for Corona, så havde MIF nok været tættere på de 30 gange i år. Stor tak og tillykke med jubilæet til Thorbjørn, Morten og HELE holdet bag Metal i Forsamlingshuset – I kan godt være stolte af jer selv og det I har skabt.

Fire oplagte bands
Et flot og hurtigt-spillende lineup var hyret ind til jubilæet og de fire bands var bestemt oplagte og gav den max gas!.

Nogle unge gutter fra bandet Nakkeknækker, lagde for med dødsmetal og der var godt med fart på. Med inspiration fra bands som f.eks. BAEST, så blev takten slået an for aftenen – godt gået af så ungt et band.

SLET DET fulgte op med en fed blanding af old-school thrash, hardcore og groove metal og fik publikum til at synge med på nummeret “Forfald” – fedt at lytte til Metal på dansk.

Pectora har tidligere spillet til MIF og Hads Herred Rockfestival i 2019 og det var bestemt et kært gensyn med bandet fra Roskilde og lyden af new wave of true heavy metal.

Som afslutning lukkede LIVLØS aftenen af med høj energi og et spritnyt album, der skulle luftes. Publikum lod sig rive med, stagedivede og der opstod Mosh pits, Circle pits og en enkelt Wall of Death – alt i bedste MIF-stil, hvor folk dansede grimt – lige som det skulle være – tak til alle bands for en rigtig god oplevelse.

Nakkeknækker
Nakkeknækker

Klik og lyt til “Krig” med Nakkeknækker her

SLET DET
SLET DET

Klik og lyt til “Forfald” med SLET DET på Spotify her

Pectora
Pectora

Klik og lyt til Pectora her

LIVLØS
LIVLØS

Klik og lyt til “And Then There Were None” med LIVLØS her

Se flere billeder her

Stor diversitet i Forsamlingshuset
Vi kan vidst godt være stolte af de rammer vi har i Gylling og ikke mindst i Gylling Forsamlingshus, hvor vi får alt fra: rock- og metalkoncerter, gaming events, banko og valgmøder, for bare at nævne et par af de ting, der er sket det seneste stykke tid. Stor tak til foreningerne i Gylling for at bakke op om Forsamlingshuset og dyrke netop jeres passion.

Skrevet af:
Gylling Kulturforening
Sekretær Peter Dalsgaard Larsen

0 Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *