Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nice Try spiller til Gylling Byfest 2022

Nice Try

Fredag aften, til Gylling Byfest, kommer den til at stå på rigtig fed rock, når Nice Try igen vender tilbage til Gylling Byfest. Sidste gang de stod på byfest-scenen var i 2018, hvor de i et tætpakket byfest-telt spillede det ene rock-hit efter det andet og virkelig var med til at sætte gang i festen.

Nice Try går på scenen fredag d. 17. juni kl. 21:30.

Du kan følge Nice Try på Facebook her


Nice Try beskriver sig selv som:
Nice Try er kick-ass hardrock! Bandet spiller musik fra dengang der var dømt langt hår, læder, nitter, make-up, og ikke mindst headbanging.

Repertoiret består af et bredt udsnit af klassiske hardrock numre fra bands som Twisted Sister, Guns N’ Roses, Def Leppard, GorkyPark og Europe, og mange flere.

Nice Try blev dannet i sommeren år 2000 under navnet X-smiles. X-smiles ændrede navn til Nice Try under Mosstock Festivalen 2001 da bandets medlemmer blev smidt på scenen uden varsel pga. et andet bands afbud.

De består af guitaristen “Troel”, hans bror trommeslageren “Sim” og sangeren “Thom” som er tidligere medlemmer af bandet Meatless (senere Blind Fury) og som altid har spillet melodisk hardrock sammen.

Dette var en god basis for at tage en god ven “Borg” med på bas i Nice Try. Nice Try spiller melodisk hardrock med kanon power og fede guitar-rifs.

0 Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *