Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lokalsamfundet støtter Gylling Skole

Arbejdsdag Gylling Skole

Tusind tak til alle der har bidraget til fornyelse og forbedring af Gylling Skole. Eleverne har nu fået flere aktivitetsmuligheder og flotte blomster at se på.

Gennem de seneste måneder har Gylling Skole nydt godt af den store opbakning fra frivillige fra Gylling og omegn.

Skolen har, som vi tidligere har skrevet om, fået en ny legeplads, hvoraf cirka halvdelen af udgiften blev doneret af lokale virksomheder og fonde. 

Derudover har skolen lige fået et nyt bordtennisbord, bat og bolde. Alt dette er doneret af Narayana Press. I sidste uge donerede Løkkegaard 6 højbede, espalier og mini-drivhuse, så eleverne selv kan dyrke grøntsager. Den 17. september blev Skolens udearealer forskønnet og fornyet efter en arbejdsdag hvor ca. 45 engagerede voksne og børn knoklede for at plante blomster, luge ukrudt, grave bildæk ned til en balancebane samt sætte læside og nyt tag på bålhytten. Kalmarbrædderne til bålhytten blev doneret af Gylling Mølle og Tømrer Mark Rosenberg. Mark Rosenberg vil færdiggøre taget og bygge et opmagasineringsskab til bålhytten i løbet af de næste uger. Slutteligt har Lions Club Odder doneret penge til bålhytten.

Igen, tusind tak for jeres opbakning. 

Mange hilsener fra 
Skolebestyrelsen på Gylling Skole
Lisa Fønss Rasmussen

Mail: lisafoenss@gmail.com
Tel: +45 2423 1794

Arbejdsdag Gylling Skole
Arbejdsdag Gylling Skole
Arbejdsdag Gylling Skole
Arbejdsdag Gylling Skole
Arbejdsdag Gylling Skole
Arbejdsdag Gylling Skole

1 Kommentar

  • Som gammel skolemand er jeg egentlig lidt imponeret. Uanset skolestørrelse, by eller land, osv. er fælles indsats og udviklings-dialog vigtig. Det brugte vi både tid og kræfter på i 80’erne (og fremad) – med gode resultater. Senere kom bl.a. arbejdstids-regler og tåbelig lov i vejen for meget godt samarbejde. Flot med Jeres indsats for både skole og fællesskab.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *