Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Projekt Visuel Landsby er i luften!

Projekt Visuel Landsby er i luften

Projekt Visuel Landsby er i luften!

Ud af overskuddet fra Gylling Byfest 2017 blev der også penge til projekt Visuel Landsby, et projekt som Gylling Kulturforening nu er klar til at løfte sløret for.

Projekt Visuel Landsby omhandler:

Projektet skal gerne gøre Gylling mere synlig og mere attraktiv i forhold til potentielle tilflyttere, samtidig med, at gøre det nemmere for foreningerne i Gylling og omegn, at få deres tilbud spredt ud på flere platforme.    

I processen er der afholdt navne-afstemninger på Facebook, for at få en demokratisk tilslutning til navnet ’Gylling og omegn’ og der er også holdt diverse møder med foreningsformænd og erhvervsdrivende, for at få ønsker og holdninger implementeret på hjemmesiden.

I processen er der også stemt for (af foreningsformænd, erhvervsdrivende samt Gylling Kulturforening) at den nuværende Facebook- gruppe ’Gylling og omegn’ nu er den officielle Facebook- gruppe for Gylling og omegn – det gav stor mening, da navnet på projekt Visuel Landsby også faldt på Gylling og omegn.

Med projekt Visuel Landsby har Gylling og omegn nu: 

  • En hjemmeside, hvor vi kan fortælle om de mange gode ting, der sker i Gylling og omegn.
  • En skærmløsning i Brugsen, sådan at alle kan se, hvad der sker i Gylling og omegn.
  • En Facebook- side, hvor vi ”ud af til” kan brande os i forhold til f.eks. tilflyttere.
  • En Facebook- gruppe, hvor vi ”ind af til” kan debattere, efterlyse og hjælpe hinanden.
  • En Facebook- gruppe: Gylling og omegns frivilligkorps, hvor foreningsformænd kan bede om hjælp til afgrænsede opgaver.    

Gylling Kulturforening er allerede i dialog med forskellige personer i Gylling og omegn, for at udbygge indholdet på hjemmesiden, men har du en god historie, så send meget gerne en e-mail til: gyllingkulturforening@gmail.com.

Vi håber, at Projekt Visuel Landsby bliver en stor gevinst for mange og at vi i et samarbejde med beboere, foreninger og virksomheder i Gylling og omegn, kan skabe positive historier og gøre det nemmere at være frivillig i Gylling og omegn.

De bedste hilsner

Gylling Kulturforening