Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gylling eSport spillede Counter-Strike mellem dagligvarer

Gylling eSport spillede Counter-Strike mellem dagligvarer

Fredag d. 10. maj 2019, kunne man prøve og spille CS:GO blandt blandt ketchup, ris og appelsin-juice.

Gylling Sport og Idræt havde sendt deres eSports-afdeling afsted, for at lave et anderledes arrangement og det blev taget godt imod – gamerstolene var optaget i alle fire timer, hvor både unge og ældre fik et indblik i, hvad det vil sige at gå til eSport.

“Det er måske første gang, at der nogenside, er blevet spillet Counter-Strike i sådanne rammer og gæsterne kiggede, da også en ekstra gang, da de blev mødt af synet af vores eSports-station.” siger Peter Dalsgaard Larsen, formand for Gylling eSport.

“Det er godt for alle, at se de enkelte afdelinger ude blandt dagligvarerne og møde folk og potentielle medlemmer og omvendt, så kan vores aktiviteter være med til, at der kommer lidt flere mennesker forbi Daglig’Brugsen Gylling, på sådan en dag.” Fortæller Lars Dalsgaard Larsen, formand i Gylling Sport og Idræt.

Se flere billeder her: https://www.facebook.com/gyllingesport/