Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gylling Eventforening er ’Årets Lokale Forening’ i Region Midtjylland

Gylling Eventforening er Årets Lokale Forening i Region Midtjylland

Gylling Eventforening fik torsdag den 28. november overrakt en check på ikke mindre end 25.000 kroner. Checken fulgte med prisen som Årets Lokale Forening i Region Midtjylland, en kåring som olieselskabet Go’On står bag.

Af Thorbjørn Forsberg

I Go’Ons landsdækkende konkurrence om at blive Årets Lokale Forening var der ud over hovedpræmien på 100.000 også præmier i de forskellige regioner. Det var den sidstnævnte pris, som Gylling Eventforening løb med, og som blev akkompagneret af et solidt indspark til foreningens økonomi: 25.000 kroner.

Det var da også en stolt og beæret formand for Gylling Eventforening, Søren Bøgh Nielsen, der tog imod checken fra Go’Ons administrerende direktør, Mick Kjær, torsdag den 28. november 2019 i Gylling.

”Det er en kæmpestor ære at vinde sådan en pris. Vi er ved at revne af stolthed. 25.000 kroner er rigtig mange penge for en lille forening som vores, men æren i at blive udvalgt som vinder – både af alle dem, der har stemt på os samt juryens bedømmelse efterfølgende – betyder næsten lige så meget for os som frivillig forening,” forklarer Søren Bøgh Nielsen. Han fortsætter:

”Juryen har lagt vægt på, at vi forsøger at favne bredt, og at vi nægter bare at lade stå til eller give op, selvom vi bor en lille by langt ude på landet. Vi viser gang på gang, at man sagtens kan få stablet ting på benene herude i det såkaldte udkantsdanmark, når bare man engagerer sig og løfter i flok. Og så føles det faktisk slet ikke er så meget som udkanten af noget som helst alligevel.”

Selvom præmien er gået til Gylling Eventforening, er formanden ikke i tvivl om, at den vil komme flere af byens foreninger og foreningsaktive til gode enten direkte eller indirekte. De vil nemlig blive brugt med omtanke og blandt andet til gavn for besøgende til foreningens arrangementer.

” Vi laver ikke arrangementer, for at folk skal sige tak. Den største tak, man kan vise os, er i bund og grund at møde op til vores arrangementer. Mange af dem, der har stemt på os, er forhåbentligt vores gæster til et eller flere af vores arrangementer, hvad end det er fællesspisning, Metal I Forsamlingshuset, Hads Herred Rockfestival, julebanko, byfestbanko, det ugentligt bankospil hver tirsdag, foredrag eller noget af alt det andet, vi finder på at arrangere”, siger Søren Bøgh Nielsen.

Læs mere om Gylling Eventforening ved at finde dem på Facebook – og læs mere om Go’On på http://www.goon.nu.

Læs mere